2016

Verslag 2016

Voor 2016 is er nu ook voor de 3 nomaden meisjes een verblijf en leerplaats gevonden op een aantal verschillenden kostscholen in Tibet.

De scholen zijn opgericht door Tibetaanse Lama’s die nog verblijven in Tibet en waar zowel traditioneel onderwijs als modern Chinees onderwijs wordt gegeven.

Lagshed Jorden maakt intussen goede vorderingen op zijn school en behaald zelfs in sommige vakken de beste resultaten van zijn klas. Via ‘wechat’ onderhoudt hij contact met Tulku Sonam over zijn resultaten en wordt hij gestimuleerd om dit pad van studie en werken aan zijn toekomst vol te houden.

Tulku Sonam is in het najaar van 2016 voor een bezoek naar Nederland gekomen en heeft alle donateurs over de situatie in Tibet bijgesproken tijdens een speciale donateurs bijeenkomst.

Voor 2016 was er weinig ruimte voor het aangaan van nieuwe sponsorcontacten omdat Tulku Sonam druk was met werkzaamheden in Duitsland voor het verkrijgen van zijn Duitse staatsburgerschap en de inburgering die hierbij hoort.

Voor het jaar 2017 hopen we Tulku Sonam weer wat langer te kunnen uitnodigen in Nederland zodat er ook weer extra sponsorgelden kunnen worden opgehaald.

 

Financieel jaaroverzicht 2016

_media/thumb/pictures/Jaaroverzicht_20161.jpg

Program

Friday 1 January 2021

Zodra bezoeken van Tulku Sonam vanuit Duitsland weer mogelijk zijn, zal de agenda weer worden ingevoerd.